logo SB Verwarming & Sanitair
logo ATAG Select Dealer
Vorige slide
Volgende slide

Airconditioning

Kan je moeilijk slapen of heb je algemeen last van de warmte tijdens de zomermaanden? SB Verwarming en Sanitair BVBA uit Lommel kan je helpen zodat u zowel binnen als buiten kan genieten tijdens de zomer.

Met meer dan twintig jaar ervaring op zak kan je rekenen op een vakkundige installatie van verschillende soorten airconditioning toestellen van de nieuwste generatie.

Wij luisteren graag naar jouw wensen en voorzien een toestel dat volledig voldoet aan al jouw noden. Lijd niet langer en neem nu contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Type toestellen

Wij kunnen u verschillende type toestellen aanbieden die jouw het leven kunnen vergemakkelijken en die makkelijk te bedienen zijn. Zo heb je de volledige controle over de temperatuur in jouw huis.

Wij geven graag advies over de mogelijkheden van mono-splittoestellen, plafondcassettes, set-freesystemen en luchtgordijnen zodat je de beste keuze kan maken om bepaalde ruimtes of je hele huis te koelen.

Ook kunnen wij ter plaatse komen bij jou om te bepalen welk systeem het beste bij jou en jouw woning past. Maak alvast een afspraak zodat je binnen de nodige verkoeling kan vinden tijdens de zomer!

 

Onderhoud

Onze toestellen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en dus makkelijk zelf te onderhouden en te bedienen zodat je toestel steeds optimaal presteert.

Je kan natuurlijk ook op SB Verwarming en Sanitair rekenen voor het onderhoud van jouw airconditioningsysteem. Zo kunnen opkomende problemen tijdig worden vermeden. Wacht niet op de zomer om er zeker van te zijn dat jouw toestel tijdig wordt onderhouden voor een gezonde leefomgeving.

Ook voeren wij graag de nodige reparaties uit indien je problemen zou ondervinden met jouw toestel.