logo SB Verwarming & Sanitair
logo ATAG Select Dealer
Vorige slide
Volgende slide

Verwarming

Je kan bij SB Verwarming & Sanitair terecht voor centrale verwarming met zowel gas als mazoutketels, vloerverwarming, zonneboilers en warmtepompen. Met al meer dan twintig jaar ervaring kan je rekenen op een vakkundige installatie van jouw centrale verwarming.

Ook met de planning en voorbereiding van jouw installatie kan je terecht voor professioneel advies.

Wij zijn officieel verdeler en erkend installateur van ATAG. Wens je meer informatie of een vrijblijvende offerte, contacteer ons dan nu!

Vloerverwarming

Vloerverwarming heeft tal van voordelen, het zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en is de mooiste oplossing voor de installatie van centrale verwarming aangezien er geen radiatoren geïnstalleerd worden.

SB Verwarming & Sanitair maakt gebruik van kwalitatieve materialen zodat je kan genieten van een hoog rendement en dit voor jaren. Met meer dan twintig jaar ervaring kan je zeker zijn van vloerverwarming die je hele woning aangenaam warm kan maken.

Indien je nog met vragen zou zitten over vloerverwarming of een offerte wenst, neem dan nu contact met ons op.

Onderhoud

Voor het onderhoud van jouw centrale verwarming kan je ook terecht bij SB Verwarming & Sanitair. Een goed onderhouden ketel haalt niet alleen een beter rendement, het is ook verplicht ééns om de twee jaar onderhoud uit te voeren om in orde te zijn met jouw brandverzekering.

Daarnaast kunnen slijtage of opkomende problemen tijdig worden verholpen zodat je steeds zeker bent van jouw comfort.

Indien je onderhoud wenst aan jouw centrale verwarming, maak dan alvast een afspraak zodat je ketel tijdig een onderhoudsbeurt kan krijgen.