Previous
Next

Ventilatie

Sinds 2006 is ventilatie verplicht in België voor nieuwbouw, maar niet alleen nieuwbouwprojecten kunnen nood hebben aan ventilatie. Het zorgt ervoor dat je kan genieten van een gezonde luchtkwaliteit en problemen zoals vochtproblemen of onaangename geurtjes voorkomen.

Met meer dan twintig jaar ervaring kan je rekenen op professioneel advies en een kwalitatieve installatie volledig op maat van jouw woning. Zo kunnen zowel jij als jouw woning weer opgelucht ademen.

Wij kunnen voor jou alle ventilatiesystemen installeren. Twijfel niet en vraag nu meer informatie of een vrijblijvende offerte aan!

Ventilatiesystemen

Ventilatiesysteem A

Ventilatiesysteem A wordt zowel gebruik gemaakt van natuurlijke luchtinvoer als natuurlijke luchtuitvoer.

Ventilatiesysteem B

Bij ventilatiesysteem B wordt door middel van een ventilator de lucht ingevoerd, maar verloopt de luchtuitvoer op natuurlijke wijze.

Ventilatiesysteem C

In tegenstelling tot bij ventilatiesysteem B wordt er op natuurlijke wijze lucht ingevoerd, maar is de luchtuitvoer mechanisch. 

Ventilatiesysteem D

Bij ventilatiesysteem D gebeuren luchttoevoer en luchtuitvoer beiden op mechanische wijze met een ventilator.

Onderhoud

Voor het onderhoud en reparaties van jouw ventilatiesysteem kan je steeds terecht bij SB Verwarming & Sanitair uit Lommel. Indien je problemen zou ondervinden of niet optimaal kan genieten van jouw ventilatiesysteem.

Onze mechanische systemen zijn eenvoudig te bedienen, ook voor vragen over de bediening kan je bij ons terecht. Sander kan je zeker helpen met al je vragen of problemen die je ervaart met jouw ventilatiesysteem.

Indien je graag een onderhoudsbeurt wilt vastleggen, wacht dan niet langer en maak dan alvast een afspraak zodat jouw mechanische ventilatiesysteem optimaal blijft werken