logo SB Verwarming & Sanitair
logo ATAG Select Dealer
Vorige slide
Volgende slide

Zonneboilers

Zonneboilers gebruiken zonne-energie om op een voordelige en efficiënte manier water te verwarmen. Afhankelijk van jouw waterverbruik kan een zonneboiler zorgen tussen de 60 en 75% warm water en kan je dus heel wat geld laten uitsparen.

Met meer dan twintig jaar ervaring in het plaatsen van zonneboilers kan je bij SB Verwarming & Sanitair uit Lommel rekenen op een correcte plaatsing met hoogwaardige boilers die aan jouw eisen voldoen.

Wens je een vrijblijvende offerte of wil je meer info over de plaatsing of werking van een zonneboiler, contacteer ons dan zeker om een afspraak te maken en te bekijken wat voor jou de beste oplossing is!

Onderhoud

Indien je problemen zou ondervinden van jouw zonneboiler, leg dan alvast een afspraak vast zodat we tijdig de nodige herstellingen kunnen uitvoeren zodat je kan blijven genieten van de voordelen van jouw zonneboiler.

Wij zullen dan zo snel mogelijk bij je langs komen om te bekijken wat er dient te gebeuren en op een efficiënte en de meeste voordelige manier de werken voor jou uitvoeren.

Daarnaast kunnen we je ook tips geven om zolang mogelijk gebruik te maken van jouw boiler!