logo SB Verwarming & Sanitair
logo ATAG Select Dealer
Vorige slide
Volgende slide

Wamtepompen

Een warmtepomp is een duurzame, milieuvriendelijke, voordelige en rendabele manier van verwarmen. Warmte wordt onttrokken uit de lucht, aarde of water, waardoor dus geen fossiele brandstoffen nodig zijn.

Bij SB Verwarming & Sanitair kan u terecht voor de installatie van jouw warmtepomp, met meer dan twintig jaar ervaring kan hij jou ook adviseren welke type van warmtepomp het best jouw noden past.

Je kan ons steeds contacteren voor meer informatie over de werking van de verschillende warmtepompen of indien je een vrijblijvende offerte wenst.

Type warmtepompen

Water-water warmtepomp

Bij water-waterpompen wordt warmte onttrokken van bodemwater. Dit type warmtepomp is enkel mogelijk indien er voldoende bodemwater in de omgeving van jouw woning aanwezig is.

Aarde-water warmtepomp

Een aarde-water warmtepomp destilleert warmte van de aarde die een vrij stabiele temperatuur heeft het hele jaar door.

Lucht-water warmtepomp

Bij lucht-water warmtepompen wordt gebruik gemaakt van de lucht aangezien deze steeds aanwezig is. Dit type is voordelig om installeren, maar kan in de wintermaanden een extra warmtebron nodig hebben. 

Lucht-lucht warmtepomp

Lucht-lucht warmtepompen zijn enorm goedkoop zijn voornamelijk interessant als tweede warmtebron en kan tevens als airco dienen.

Maak een afspraak

Indien je graag meer informatie wenst over warmtepompen of wenst te bekijken welk type warmtepomp voor jouw woning en behoeften het meest interessant is, maak dan zeker een afspraak zodat wij kunnen bekijken wat voor jou de beste oplossing is.

Je kan dan ook een offerte op maat verwachten die volledig vrijblijvend is, twijfel niet en ontdek of jij ook baat kan hebben bij de installatie van een warmtepomp in jouw woning