logo SB Verwarming & Sanitair
logo ATAG Select Dealer
Previous slide
Next slide

Sanitair

SB Verwarming & Sanitair heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het installeren van sanitair. Zowel jouw grote als kleine klussen kunnen door ons uitgevoerd worden, dit kan gaan van het plaatsen van een kraan, een bad, een douche of toilet tot volledige sanitaire installaties of een volledige badkamerrenovatie.

We maken gebruik van de meest kwalitatieve onderdelen zodat je er zeker van kan zijn dat je lang kan genieten van jouw sanitair zonder problemen.

Indien je meer info wenst of op zoek bent naar referenties, neem dan zeker contact met ons op. We sturen je ook graag een vrijblijvende offerte

Nieuwbouw en renovaties

Als je op zoek bent naar een volledige nieuwe badkamer, dan kan je rekenen op SB Verwarming & Sanitair zowel voor de installatie als de planning en voorbereiding van jouw renovatieproject.

Leg een afspraak vast om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en om extra ideeën en inspiratie op te doen om een prachtige, nieuwe badkamer te bekomen.

Je kan van ons dan ook een prijsofferte op maat verwachten om zo een beter beeld te krijgen op de totale renovatiekosten of nieuwbouwkosten.